Minder Uitgebreid

Hier koopt u vast goed!

Donderdag 25/10/'18 is het agentschap uitzonderlijk gesloten omwille van werkzaamheden in het kantoor.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Eind juni besloot ik mijn appartement in Wenduine te verkopen waarop ik verschillende kantoren uitnodigde.  Het contact met Nikolas van Immo Wenduine verliep onmiddellijk zeer vlot.  Geen praatjes maar een duidelijk overzicht wat men zou doen om mijn appartement te verkopen.  Ook de vooropgestelde verkoopprijs lag in de lijn der verwachtingen. 

Er werd niet onmiddellijk een koper gevonden maar doordat men mij regelmatig informeerde omtrent de interesse in mijn appartement heb ik nooit gepanikeerd en was het kwestie van tijd alvorens er een koper gevonden werd.  Wat ook zo bleek, vorige week werd de compromis getekend en dit aan de vooropgestelde verkoopprijs.

Ik ben een tevreden verkoper en beveel Immo Wenduine bij iedereen aan die zijn appartement in Wenduine wil verkopen.
Wim D'DhondtVerkoper
In 2005 kochten wij als jong gezin ons vakantieappartement in Wenduine die te koop stond bij de syndicus van het gebouw, Immo Wenduine.  Dat de verkoop in handen was van het kantoor die ook de taak van syndicus waarnam gaf ons onmiddellijk vertrouwen, terecht zo is gebleken.  De aankoop verliep vlekkeloos en zo konden we al snel genieten van onze eigen stek aan zee. 

Naarmate de jaren verstreken hadden we minder tijd om zelf van het appartement te genieten en besloten we om de periodes dat we er geen gebruik van maakten te verhuren op vakantiebasis.  Ook hiervoor konden we beroep doen op Immo Wenduine, het appartement werd vlot verhuurd en na iedere verhuurde periode ontvingen we onmiddellijk de afrekening van de huur. 

Nu, twaalf jaar later besloten we ons appartement te verkopen en opnieuw bleek Immo Wenduine de juiste keuze te zijn, in minder dan een maand tijd werd het appartement verkocht aan de door hen geraamde verkoopprijs.  Bedankt voor alles Nikolas en Maïwenn, het is een aangename samenwerking geweest en we komen zeker nog eens op vakantie naar Wenduine.
Rudy Van Hoof
Leopold II-Laan 6
8420 Wenduine
050/41.88.41
nw@immo-wenduine.be
 

Openingsuren

Maandag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Dinsdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Vrijdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Zaterdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Zondag: Op afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK